Nový web Home Creditu vytvoří agentura SiteOne

Brno 4. listopad 2011 – Tendr společnosti Home Credit na kompletní redesign webu v České republice a na Slovensku vyhrála agentura SiteOne. Výběrového řízení se zúčastnilo šest agentur, vedle vítězné ještě FG Forrest (stávající agentura Home Creditu), Mather Advertures, Media Factory, Sherwood, a Wunderman Interactive.

Vítěz přesvědčil svými zkušenostmi z oblasti web designu, pozitivními referencemi a inovativním přístupem. „Agentura SiteOne představila ve výběrovém řízení propracovaný projekt, který nad rámec zadání počítá i s inovativním zapojením pokročilé analytiky či s použitím adaptivního web designu,”   uvádí Vladimír Švehla zodpovědný za online komunikaci Home Creditu.

Home Credit si od nového webu slibuje další posílení pozice společnosti v rámci online. S vítěznou agenturou plánuje realizovat i další projekty. Nový web by měl začít fungovat v prvním čtvrtletí 2012.

Poznámky pro editory:

Společnost Home Credit a.s., založená v roce 1997, je jedním z předních poskytovatelů spotřebitelského financování v České republice. Společnost nabízí širokou škálu úvěrových produktů: půjčky v místě prodeje, úvěry na automobily, hotovostní půjčky, kreditní a úvěrové karty. V první polovině roku 2011 společnost poskytla úvěry v celkové výši 4,2 miliardy Kč. Společnost Home Credit a.s. je členem skupiny Home Credit.

Další informace jsou k dispozici na www.homecredit.cz.

Skupina Home Credit (Home Credit B.V. a její dceřiné společnosti) je jedním z předních poskytovatelů spotřebitelského financování v Evropě a své služby nabízí 4,5 milionu aktivních klientů (k 30. 6. 2011 včetně Kazachstánu). Ve vybraných zemích úspěšně nabízí a rozvíjí také služby retailového bankovnictví. Skupina působí v České republice (od roku 1997), na Slovensku (od roku 1999), Ruské federaci (od roku 2002) a v Bělorusku (od roku 2007). Značka Home Credit je od roku 2005 navíc přítomna v Kazachstánu, kde společnost Home Credit B. V. drží minoritní podíl v AO Home Credit Bank.

Další informace jsou k dispozici na www.homecredit.net.

Skupinu Home Credit plně vlastní PPF Group N. V. („PPF“), která je jednou z největších investičních a finančních skupin ve střední a východní Evropě. Aktuálně vlastní aktiva ve výši zhruba 12,4 miliard EUR (k 31. 12. 2010), zahrnující různorodé aktivity od bankovnictví a pojišťovnictví přes nemovitosti, oblast energetiky a těžbu nerostů či zemědělství až po největší ruský obchodní řetězec se spotřební elektronikou. Působnost PPF sahá ze střední a východní Evropy přes Rusko až do Asie.

Na základě úspěchu Home Creditu v Evropě PPF rozvíjí spotřebitelské financování pod značkou Home Credit také v Asii, konkrétně v Číně (od roku 2007) a ve Vietnamu (od roku 2009), a zkoumá příležitosti pro vstup na další rozvíjející se trhy v tomto regionu.

Další informace jsou k dispozici na www.ppf.eu.