Lázeňský pobyt na splátky • Home Credit a.s.

Lázeňský pobyt na splátky

25. 06. 2002

Home Credit začal před nedávnem nabízet zcela nové služby v oblasti zdravotnické péče - program Medifin.

Kromě zubních ošetření, estetické chirurgie a korekce očních vad je v současnosti možné využít splátkového prodeje na lázeňskou léčbu. Klinika CLT, spol.s r.o., která má své sídlo v budově Císařských lázní v Teplicích nabízí od června 2002 pod jednou střechou různé nadstandardní služby nejenom manažerům a podnikatelům, ale všem, kteří chtějí udělat něco pro své zdraví. Speciální programy prevence civilizačních onemocnění,regenerační, revitalizační a dietologické kúry včetně programů pro léčení obezity si mohou zájemci pořídit právě od společnosti Home Credit na splátky.

„Klient si vybere službu, vyšetření nebo lázeňskou léčbu a v případě zájmu mu přímo na místě pracovník kliniky může nabídnout platbu na splátky. K tomu stačí předložit občanský průkaz a zaplatit v hotovosti 10% z celkové ceny zákroku nebo služby. Délka splácení pak opět závisí na rozhodnutí klienta. Splácet může 6, 12, 18, nebo 24 měsíců“, vysvětluje Zbyněk Rychtář, ředitel nestandardních prodejů firmy Home Credit.

Přestože forma splátek ve zdravotnictví je poměrně nová záležitost, o tento způsob financování zdravotnické péče je velký zájem.

Na Klinice CLT v Teplicích si tímto způsobem můžete i „pořídit“ nové zuby, nechat odstranit křečové žíly či vyhladi obličej laserem.