Jakub Petřina nastoupil do funkce marketingového ředitele Home Creditu

Praha 8. června 2005 – Od 1. června 2005 působí na pozici marketingového ředitele Home Credit Finance a.s. Jakub Petřina. Ve společnosti Home Credit Finance bude zodpovědný za vytvoření a realizaci marketingové strategie pro Českou republiku a Slovensko.

Jakub Petřina (30) studoval při zaměstnání pět let obor mezinárodní obchod na Vysoké škole ekonomické v Praze a dva roky obor masová komunikace na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy. Do Home Creditu nastoupil s více než desetiletými zkušenostmi na vysokých marketingových pozicích. Od roku 1995 – 1999 pracoval ve společnosti Pražské pivovary, a.s., dnešní Pivovary Staropramen a.s. V letech 1999 – 2004 působil ve společnosti Oskar Mobil a.s. a od června 2004 v Cestovní kanceláři Fischer a.s., kde se podílel na zásadní transformaci firmy a znovuzískání důvěry zákazníků.

Jakub Petřina je ženatý. Ve volném čase se věnuje především sportu. Mezi jeho koníčky patří zejména tenis, fotbal a golf.