Home Credit před Vánoci opět odměňuje klienty • Home Credit a.s.

Home Credit před Vánoci opět odměňuje klienty

13. 11. 2012

Brno 13. listopad 2011 – Bezva Vánoce mohou mít všichni zákazníci, kteří s Home Creditem nakoupí na splátky. Těm, kteří si u vybraných obchodních partnerů na splátky pořídí zboží nad 10 tisíc korun, nadělí Home Credit jako dárek domácí sodovkárnu Soda Stream.

Ani ti, kteří si na splátky pořídí zboží za méně než 10 tisíc, ale nepřijdou zkrátka. Jako odměnu získají poukázku na nákup zboží v hodnotě 400 Kč v některém z obchodních řetězců. „Nabídka se vztahujeke speciálnímu vánočnímu úvěru se splatností 15 měsíců. Částka se tak ideálně rozloží tak, aby výrazně nezatížila domácí rozpočet,“ říká obchodní ředitel Home Creditu Vojtěch Ščevík.

Více informací včetně seznamu obchodů, které se účastní akce, najdete na www.bezvavanoce.cz

Poznámky pro editory:

Společnost Home Credit a.s., založená v roce 1997, je jedním z předních poskytovatelů spotřebitelského financování v České republice. Společnost nabízí širokou škálu úvěrových produktů: půjčky v místě prodeje, úvěry na automobily, hotovostní půjčky, kreditní a úvěrové karty. V první polovině roku 2012 společnost poskytla úvěry v celkové výši 4,18 miliardy Kč. Společnost Home Credit a.s. je členem skupiny Home Credit.

Více informací je k dispozici na www.homecredit.cz

Skupina Home Credit je přední poskytovatel spotřebitelských úvěrů v Evropě a Asii, založený v roce 1997 v České republice. Skupina Home Credit zaměstnává 28 tisíc lidí a poskytuje své služby vice než 28 milionům klientů skrze 86 tisíc distribučních míst (k 31. 12. 2011). Skupina Home Credit je v současnosti aktivní v České republice (od roku 1997), na Slovensku (1999), Ruské federaci (2002), Kazachstánu (2005, minoritní podíl), Bělorusku (2007), Číně (2007), Vietnamu (2009) a Indii (2012). Skupina dále zakládá svou pobočku v Indonésii a hledá příležitosti pro vstup na další trhy v Asii.

Více informací je k dispozici na www.homecredit.net.

Skupinu Home Credit plně vlastní PPF Group N. V. („PPF“), která je jednou z největších investičních a finančních skupin ve střední a východní Evropě. Aktuálně vlastní aktiva ve výši zhruba 14,36 miliard EUR (k 31. 12. 2011), zahrnující různorodé aktivity od bankovnictví a pojišťovnictví přes nemovitosti, oblast energetiky a těžbu nerostů či zemědělství až po maloobchod. Působnost PPF sahá ze střední a východní Evropy přes Rusko až do Asie.

Více informací je k dispozici na www.ppf.eu.