Home Credit nabídne jako první odloženou platbu ve vybraných…

Home Credit nabídne jako první odloženou platbu ve vybraných kamenných obchodech

01. 03. 2022

Home Credit přichází se zcela novou službou, kdy budou mít zákazníci možnost měsíčního odkladu platby ve vybraných kamenných obchodech. Pilotně bude tato novinka spuštěna 1. března 2022 v prodejnách Samsung Brand Store. V současné době, kdy dochází k enormnímu zdražování, může tato služba pomoci napjatým rodinným rozpočtům. Home Credit nabízí jako první v kamenných obchodech zákazníkům možnost odnést si domů spotřebič, který zaplatí až po měsíci užívání.

Ve vybraných online obchodech je tato metoda placení již dobře známá, poprvé v České republice ale vstupuje i do kamenných prodejen. V podstatě se jedná o bezplatnou půjčku s jednoměsíční splatností. Princip je přitom velmi jednoduchý. Zákazník si v obchodě vybere libovolné zboží v hodnotě od 2 000 do 10 000 Kč. Následně vyplní společně s prodejním personálem krátký formulář a v případě, že je vše v pořádku, si za pár minut odnáší bez zaplacení své zboží domů. Celou částku uhradí až za měsíc, a to bez jakýchkoliv poplatků, bez navýšení nebo zdlouhavého vyřizování smlouvy. Uhradit odloženou platbu může klient ze svých úspor nebo k tomu využít Šikovný účet od Home Creditu.

„Službu spouštíme pilotně ve značkových kamenných prodejnách Samsungu. Jednáme s dalšími významnými obchodními řetězci, jejich vybrané prodejny by se měly k projektu odložené platby připojit ještě v průběhu měsíce března. Odložená platba je určena pro kamenné prodejny, její hlavní výhodou je jednoduchost a snadnost vyřízení,“ uvádí Michal Fila z Home Creditu.

Odložená platba by měla pomoci klientům vyřešit krátkodobý problém s hotovostí. Svůj nový spotřebič tak budou moci zapnout hned a zaplatit až později.