Novou tiskovou mluvčí společnosti Home Credit a. s. se stala Olga Mužíková

Brno 1. února 2007 – Tiskovou mluvčí společnosti Home Credit a. s. se dnešním dnem stává Olga Mužíková. Na této pozici bude zodpovědná za komunikaci s médii v České republice a na Slovensku.

Olga Mužíková (28) absolvovala bohemistiku a žurnalistiku na Filozofické fakultě Ostravské univerzity a pokračovala studiem public relations a mediální komunikace při Českém institutu reklamní a marketingové komunikace v Praze. Dosud působila ve veřejné správě, a to jako tisková mluvčí a vedoucí oddělení vnějších vztahů a cestovního ruchu města Vyškova. Olga Mužíková je vdaná, ve volném čase se věnuje cestování, sportu – především basketbalu a četbě.

Olga Mužíková na této pozici dočasně nahradila Andreu Dobšíkovou, která pro společnost Home Credit a. s. pracovala od října roku 2003 a nyní odchází na mateřskou dovolenou.

Poznámka pro editory:

Společnost Home Credit a. s. patří k lídrům trhu spotřebitelského financování v ČR a za rok 2006 profinancovala nákupy svých klientů v hodnotě 7,1 miliardy Kč. Společnosti skupiny Home Credit, působící na trzích střední a východní Evropy a Střední Asie, vydaly v roce 2005 úvěry v celkovém objemu 2,1 miliardy USD.Home Credit si udržuje přední postavení na trzích spotřebitelského financovaní v České republice (vstup v roce 1997), Slovenské republice (1999), Ruské federaci (2002) a Kazachstánu (2005). V roce 2006 vstoupila skupina Home Credit i na ukrajinský trh. Home Credit je součástí skupiny PPF, která se řadí mezi přední finanční skupiny v České republice a regionu střední a východní Evropy.

• Spotřebitelské úvěry Home Credit lze v České republice získat na téměř 5 000 obchodních místech s elektronikou, výpočetní a kancelářskou technikou, nábytkem, kuchyněmi, stavebními díly, podlahami, bazény a dalším sortimentem, lze je užít také na nákup dovolené nebo úhradu nadstandardních lékařských zákroků.
  • Stříbrná karta Home Credit umožňuje opakovaně nakupovat na splátky ve smluvních prodejnách Home Credit a díky standardu Maestro   i v dalších prodejnách v České republice a zahraničí. Stříbrnou kartu Home Credit je možno použít také při výběru hotovosti z bankomatů, a to opět v ČR i za hranicemi.
  • Kreditní karta Home Credit je mezinárodní platební karta standardu MasterCard Unembossed, která je nositelem opakovaného, tzv. revolvingového úvěru. Jednou ze základních vlastností karty je opakované bezúročné období v délce až 51 dnů, umožňuje platby v obchodech nebo výběry v bankomatech v ČR i v zahraničí.
  • Bezúčelová hotovostní půjčka 10 000 nebo 15 000 Kč je dostupná na 1 500 pobočkách České pošty. O půjčku může požádat fyzická osoba starší 18 let v zaměstnaneckém poměru.
  • Telefonní půjčku až do výše 30 000 Kč lze sjednat z pohodlí domova – po telefonu – na bezplatné lince 800 999 000. Výplata hotovosti probíhá na vybraných pobočkách České pošty.