Hotovostní půjčky od Home Credit nyní v každé pobočce České pošty

Home Credit Finance a.s. nyní nabízí dostupnou a rychlou možnost získat hotovostní spotřebitelskou půjčku v široké síti 3400 obchodních míst České pošty v celé republice. Není potřeba žádné speciální potvrzení a žadatelé o úvěr se hned na místě dozvědí předběžné stanovisko k poskytnutí půjčky.

Společnost Home Credit Finance a.s., jeden ze tří nejvýznamnějších poskytovatelů spotřebitelských půjček a revolvingových úvěrů v ČR, nyní umožňuje žadatelům o bezúčelové hotovostní půjčky rychle vyřídit a získat půjčku v nejrozsáhlejší kontaktní síti v republice – ve 3400 obchodních místech České pošty.

Zájemcům o úvěr 10.000, 15.000 nebo 20.000 Kč stačí vzít s sebou občanský průkaz, druhý doklad totožnosti a základní údaje o zaměstnavateli a na kterékoliv poště vyplnit formulář pro poskytnutí půjčky. Výrazným pozitivem je, že pracovníci pošty žadatelům obratem sdělí předběžné stanovisko společnosti Home Credit Finance k poskytnutí půjčky. Je-li stanovisko kladné a žádost byla pravdivě vyplněna, do několika dnů obdrží žadatel o půjčku na adresu trvalého bydliště poštovní poukázku na výplatu hotovosti.

Našim klientům nabízíme širokou dostupnost, protože každá pošta i v té nejmenší obci je schopna záležitost vyřídit, a zároveň i bezkonkurenční rychlost administrování, kdy se klient na místě dozví, zda půjčku dostane či nikoli“, říká generální ředitel Home Credit Finance a.s. Ing. Pavel Plachký. „Výší poskytovaného úvěru od deseti do dvaceti tisíc korun zároveň vycházíme vstříc těm, kteří mají zájem o nižší půjčky a nechtějí absolvovat složitější schvalovací procedury,“ dodává Pavel Plachký.

Klient začíná splácet půjčku až 20.dne druhého měsíce po uzavření smlouvy a měsíčně splácí od 10 % z úvěru. Lze pochopitelně i splácet rychleji nebo vyšší částky a tak si snížit úrok. O aktuálním stavu splácení je každý klient informován měsíčně výpisem.

Společnost Home Credit Finance a.s., jedna z vedoucích společností na trhu splátkového prodeje v ČR, patří do skupiny České pojišťovny. Poskytuje spotřebitelské úvěry na více než 4.300 prodejních místech se spotřební elektronikou, výpočetní a kancelářskou technikou, nábytkem, kuchyněmi, stavebními díly, podlahami, osvětlením, sanitární a zahradní technikou, topnými systémy, bazény a dalším sortimentem, včetně nákupu dovolené. Firma spolupracuje produktem Medifin i se zubními ordinacemi,očními klinikami a chirurgicko-estetickými klinikami. Klienti HC mohou také využít výhod revolvingového úvěru, jehož nositelem je nákupní a úvěrová karta YES standardu Maestro, vydávaná ve spolupráci s eBankou.