preload obrazku pro baner

Hod pro dobrou věc

Přidáno

09.08.2019

Kdy? Od 11.8. do 28.8.2019 každou středu, pátek a sobotu od 17:00 do 20:00.

Kde? Smíchovská náplavka https://mapy.cz/zakladni?x=14.4113769&y=50.0710669&z=19

Zájemci o účast se budou moci předem registrovat na: www.hodsiprodobrouvec.cz od soboty 10.8.

Na Vltavě ve vzdálenosti 6 m od břehu bude umístěn basketbalový koš na pontonu a za každý úspěšně vstřelený koš společnost Home Credit přispěje českým basketbalovým vozíčkářům. Celkem je ve hře sto tisícikorunových míčů. Účastníci budou mít k dispozici maximálně jeden cvičný pokus a za úspěšný koš, bude připsáno 1000 Kč jako dar.

V neděli 11.8. od 18:00 hodin přijde vystřelit první koše celá základní pětka českého reprezentačního týmu basketbalu mužů, která již brzy odjede na blížící se Mistrovství světa do Číny. Setkáte se zde také s našimi úspěšnými basketbalisty na vozíku, kapitánem národního týmu Tomášem Nevěčným a trenérem Jaroslavem Mencem, kteří se právě vrátili z ME v Bulharsku, odkud si přivezli skvělé 4. místo. A jako překvapení přijdou na koš vystřelit i další zajímaví hosté jako Tomáš Měcháček.

Přijďte podpořit český basketbal na vozíčku a poměřit své síly s českými reprezentanty. Registrujte se na: www.hodsiprodobrouvec.cz.

Společnost Tipsport vypsala sázku na to, kolik zúčastněných se trefí. Tipněte si! Tomáš Satoranský, český reprezentant v basketbalu a v současné době hráč NBA týmu Chicago Bulls, má průměrnou úspěšnost střelby na koš 79,2 %. Budete lepší než on?