Home Credit | Pro lepší příběhy

Přidáno
21.06.2004

Praha, 17. 6. 2004 – Významné cestovní kanceláře VÍTKOVICE TOURS a CK ALEXANDRIA rozšířily své služby klientům o nabídku financování dovolené na splátky s Home Credit Finance a. s. Pro klienty Home Credit a zmiňovaných cestovních kanceláří je připravena výhodná nabídka úvěrů s nulovým navýšením. Společně tak vychází vstříc stále většímu počtu klientů, kteří mají zájem právě o tuto formu financování dovolených.

Home Credit má s poskytováním úvěrů na dovolenou již bohaté zkušenosti. S cestovní kanceláří SUNNY DAYS spolupracuje již druhý rok a s CK KONTAKT MORAVIA rokem třetím. “Spolupráce s těmito cestovními kancelářemi se osvědčila, proto jsme pro nadcházející sezónu připravili nabídku ve spolupráci s dalšími dvěmi – VÍTKOVICE TOURS a CK ALEXANDRIA. Obliba takto financovaných zájezdů stoupá i proto, že klient při koupi zájezdu na splátky s Home Creditem nepřeplatí ani korunu navíc. Jsme připraveni na další rozšíření nabídky,“ říká Ing. Pavel Plachký, generální ředitel Home Credit Finance a. s.

Vzhledem k rostoucímu zájmu o financování dovolené na splátky jsme se rozhodli dát i našim klientům tuto možnost. Nabídku na spolupráci jsme získali od několika firem splátkového prodeje, tou nejvýhodnější pro zákazníky byla nabídka společnosti Home Credit,„říká Ing. Libor Šugárek, ředitel prodeje Vítkovice Tours a dodává: “ Ačkoli jsme tuto nabídku zařadili téměř na poslední chvíli před letní dovolenou, zájem našich klientů je značný. Řada z nich již úvěr čerpá nebo díky němu dokonce vycestovala.

Home Credit, ve spolupráci s cestovními kancelářemi, umožňuje větší variabilitu a možnost volby při výběru dovolené. “Zahraniční zájezd si tak mohou dovolit i klienti, pro které by jednorázová úhrada dovolené v zahraničí byla zátěží nebo zákazníci, kteří si přejí exkluzivnější či komfortnější dovolenou než doposud,“ vysvětluje dále Pavel Plachký.

Způsob financování dovolené na splátky je velmi jednoduchý a rychlý:

• Klient si přímo v CK nebo z katalogu vybere zájezd. Smlouvu o poskytnutí úvěru sjednává přímo na pobočce cestovní kanceláře.
  • Při uzavírání smlouvy o úvěru prokáže klient svoji totožnost občanským průkazem a druhým dokladem totožnosti (řidičský průkaz, cestovní pas, rodný list či zbrojní průkaz) a předloží doklad o výši příjmů.
  • Vyřízení žádosti trvá cca 3 minuty.

Při výběru a následném nákupu dovolené na splátky bez navýšení zákazník uhradí akontaci ve výši 10 % z prodejní ceny zájezdu. Zbytek z ceny zájezdu zaplatí v 5 nebo 10 měsíčních splátkách. První splátku hradí měsíc od podpisu smlouvy. Minimální výše úvěru je 3 000 Kč, maximální výše není stanovena.

Nákup dovolené na splátky je u některých vybraných typů zájezdů možný pouze ve variantě s navýšením. Podmínky jsou obdobné: klient uhradí akontaci ve výši 10 % prodejní ceny. Zbytek z ceny zájezdu hradí také v 5 nebo 10 měsíčních splátkách. RPSN u takto financovaných zájezdů se pohybuje v rozmezí 21,7 – 23,5 %.

Varianta splácení vychází z konkrétní nabídky cestovní kanceláře.

Držitelé nákupní úvěrové karty YES mají možnost financovat dovolenou i prostřednictvím platby touto kartou. Dovolenou lze prostřednictvím karty YES hradit přímo v cestovní kanceláři. Výhodou a další alternativou pro její držitele v souvislosti s dovolenou je možnost čerpání finančních prostředků z bankomatů nebo na nákup zboží nejenom u nás, ale i v zahraničí. Karta tak může sloužit jako finanční rezerva pro případ nečekaných výdajů. O užitečnosti mezinárodní platnosti karty YES svědčí její využívání klienty Home Credit např. při cestách do USA, Japonska, Francie, Rakouska, Španělska, Itálie, Chorvatska, Egypta a řady dalších destinací. Mezi nejexotičtější země, ve kterých se platilo právě prostřednictvím karty YES, patří Mexiko nebo Thajsko.

Výhody dovolené na splátky:

• Financování dovolené na splátky přináší možnost volby z širší nabídky cestovní kanceláře – zahraniční pobyty, větší komfort, exotická místa.
  • Na dovolenou může klient okamžitě, bez nutnosti finanční hotovosti a bez zdlouhavé administrativy.
  • Peníze, které klient nepoužije k financování ceny zájezdu, může využít k úhradě doplňkových služeb přímo ve zvolené destinaci nebo na úplně jiné účely.
  • Rodinný rozpočet není zatížen jednorázovou částkou.
  • Dovolená na splátky sjednaná přímo na pobočce CK šetří čas.

Společnost Home Credit Finance a. s. patří do silné finanční skupiny České pojišťovny. Díky dynamickému růstu působí skupina za 6 let své existence již ve třech státech Evropy. Dceřinými společnostmi v zahraničí jsou Home Credit Slovakia a.s. na Slovensku a od roku 2002 také společnost Home Credit & Finance Bank s.r.o. v Ruské federaci, kde poskytuje úvěry v 18 nejvýznamnějších regionech. Dosavadní úspěchy řadí skupinu Home Credit mezi významné subjekty na trhu splátkového prodeje ve střední a východní Evropě.

• Spotřebitelské úvěry

Spotřebitelské úvěry Home Credit lze v České republice získat na 4544 obchodních místech s elektronikou, výpočetní technikou a kancelářskou technikou, nábytkem, kuchyněmi, stavebními díly, podlahami, bazény a dalším sortimentem, včetně nákupu dovolené nebo úhrady nadstandardních lékařských zákroků.

• YES karta

Nákupní úvěrová karta YES umožňuje opakovaně nakupovat na splátky ve smluvních prodejnách Home Credit a díky standardu Maestro i v dalších 25 000 prodejnách v České republice a zahraničí. Další z výhod karty YES je možnost výběru hotovosti z bankomatů, a to opět nejenom u nás, ale i za hranicemi.

• Bezúčelová hotovostní půjčka 10 000,15 000 a 20 000 Kč

Je poskytována na 3400 pobočkách České pošty. O půjčku může požádat fyzická osoba starší 18 let v zaměstnaneckém poměru.

Příloha 1 - Příklady financování dovolené na splátky s Home Credit

A. Příklad pro zájezd v hodnotě 40 000 Kč

Manželský pár ve středním věku se letos rozhodl pro exotičtější dovolenou. Díky nabídce cestovní kanceláře a možnosti financovat dovolenou na splátky se již dnes těší na pobyt v Maroku v hodnotě 40 000 Kč s polopenzí, v moderním hotelu v blízkosti pláže a s možností sportovního vyžití.

Webdesign & Development by SiteOne