Cyril Křůpala je novým ředitelem marketingové komunikace Home Creditu

Brno, 14. července 2010 – Marketingovou komunikaci úvěrové společnosti Home Credit nově vede Cyril Křůpala (34). Stejnou pozici bude zastávat i v sesterské společnosti Home Credit Slovakia. Ve funkci střídá Dalibora Komárka, který v Home Creditu úspěšně působil osm let.

Cyril Křůpala pracoval jako ředitel  komunikační agentury Active Partners. Předchozí zkušenosti získal ve společnosti Oskar/Vodafone, kde vedl projekty v oddělení segmentového marketingu a společnosti Eurotel Praha, kde pracoval v oddělení výzkumu trhu. Cyril Křůpala vystudoval VŠE v Praze, obor Mezinárodní obchod.

Ke svému jmenování říká: „Věřím, že v nové pozici uplatním své dosavadní zkušenosti v oboru marketingové komunikace. Mým hlavním cílem je vhodnými a efektivními komunikačními prostředky podpořit prodej úvěrových produktů a posílit značku Home Credit na českém a slovenském trhu.“

Cyril Křůpala je ženatý, otec dvou dětí. Ve volném čase hraje tenis a florbal.

Poznámky pro editory:

Společnost Home Credit a.s., založená v roce 1997, je jedním z předních poskytovatelů spotřebitelského financování v České republice. Společnost nabízí širokou škálu úvěrových produktů: půjčky v místě prodeje, hotovostní půjčky, kreditní karty a revolvingové půjčky. V roce 2009 společnost poskytla úvěry v celkové výši 7,7 miliardy Kč. Společnost Home Credit a.s. je členem skupiny Home Credit.

Další informace jsou k dispozici na www.homecredit.cz.

Skupina Home Credit („skupina“) je jedním z předních poskytovatelů spotřebitelského financování ve střední a východní Evropě a Asii. Ve vybraných zemích skupina úspěšně rozvíjí služby retailového bankovnictví jako běžné účty či vklady. Jejích 14 200 zaměstnanců obsluhuje více než 5,7 milionu zákazníků ve všech geografických oblastech, v nichž jsou služby pod značkou Home Credit poskytovány (údaj ke dni 30. června 2009). Skupina Home Credit v současnosti působí v 8 zemích: v České republice (Home Credit a.s., od roku 1997), na Slovensku (Home Credit Slovakia, a.s., od roku 1999), v Ruské federaci (OOO Home Credit & Finance Bank, od roku 2002), Kazachstánu (AO Home Credit Bank, od roku 2005), na Ukrajině (OAO Home Credit Bank, od roku 2006), v Bělorusku (OAO Home Credit Bank, od roku 2007), Číně (HC Asia N.V., od roku 2007) a Vietnamu (PPF Vietnam Finance Company Ltd., od roku 2009).

Další informace jsou k dispozici na www.homecredit.net.

Skupina Home Credit patří do skupinyPPF, jedné z největších mezinárodních investičních skupin ve střední a východní Evropě. Aktiva ve správě skupiny PPF převyšují 10 miliard eur (ke dni 30. června 2009). Skupina PPF se zabývá finančními službami (bankovnictví a spotřebitelské financování, pojištění a penzijní fondy), investicemi v oblasti private equity a investicemi do nemovitostí. Skupina PPF aktivně vyhledává investiční příležitosti na vznikajících trzích střední a východní Evropy, Ruska, Společenství nezávislých států a Dálného východu.

Další informace jsou k dispozici na www.ppf.cz.